Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do obiadu jak znalazł podane w sosie myśliwskim z ziemniaczkami i sezonową surówką !!!!PYCHA!!!!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1399
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 381
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1399
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 381
Składniki
Chleb zamoczyć w wodzie i odsączyć.Cebulę pokroić w drobną kostkę.A teraz wymieszać razem składniki czyli:Mięso,jajko,chleb,cebule ,sól ,pieprz,vegetę.Ogórki pokroić wzdłuż paprykę jeśli trzeba to na mniejsze kawałki.
Następnie wziąć odrobinę mięsa do ręki położyć na środku paprykę i ogórka konserwowego i przykryć następną warstwą tak aby mięso było oblepione wokoło składników.Tak uformowane pulpeciki obsmażyć z obydwu stron na patelni z odrobiną oleju a później włożyć do garnka do gotującej się wody gotować około 20 min na małym ogniu.W między czasie polecam zrobić sos jaki kto lubi!!!SMACZNEGO!!!