Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i smaczne roladki na obiad.
Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1654
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1132
Polecam.
Odsłon: 1200
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1654
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1132
Składniki
Mięso opłukać, dobrze osuszyć na ręczniku papierowym, podzielić na porcje, posypać solą, papryką słodka mieloną i pieprzem do smaku i delikatnie rozbić tak żeby nie uszkodzić mięsa. Cebulę, pieczarki, paprykę oczyścić, drobno pokroić i zeszklić na oliwie. Następnie ostudzić, nadziać przygotowane kotlety, ułożyć ćwiartkę ogórka, pasek sera żółtego, zwinąć w roladkę, spiąć wykałaczkami. Maczać w rozmąconym jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. Po usmażeni dobrze odsączyć na ręczniku papierowym . SMACZNEGO.