Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy ze schabu to fajna alternatywa na niedzielny czy świąteczny obiad. Nadziane ogórkiem , cebulką i kiełbasą smakują pysznie .
tłuczek, deska, nić kuchenna, ręcznik papierowy rondel lub patelnia,
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1773
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5320
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1822
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5412
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1773
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5320
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1822
Składniki
Mięso po umyciu i osuszeniu ręcznikiem papierowym rozbić na duży płat, następnie oprószyć pieprzem i solą, posmarować musztardą. Na każdym płacie ułożyć trochę cebuli, słupki ogórka kiszonego oraz słupki kiełbasy. Mięso zwinąć związując nitką kuchenną lub spinając wykałaczkami. Rolady oprószyć mąką i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony do miękkości mięsa. Roladki podczas smażenia podlewać bulion lub ciepłą wodą. Podawać do obiadu jako danie główne. Smacznego.
Rolady podczas smażenia.
Rolady gotowe do podania.