Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy ze schabu to fajna alternatywa na niedzielny czy świąteczny obiad. Nadziane ogórkiem , cebulką i kiełbasą smakują pysznie .
tłuczek, deska, nić kuchenna, ręcznik papierowy rondel lub patelnia,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16497
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5311
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11968
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16497
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5311
Składniki
Mięso po umyciu i osuszeniu ręcznikiem papierowym rozbić na duży płat, następnie oprószyć pieprzem i solą, posmarować musztardą. Na każdym płacie ułożyć trochę cebuli, słupki ogórka kiszonego oraz słupki kiełbasy. Mięso zwinąć związując nitką kuchenną lub spinając wykałaczkami. Rolady oprószyć mąką i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z każdej strony do miękkości mięsa. Roladki podczas smażenia podlewać bulion lub ciepłą wodą. Podawać do obiadu jako danie główne. Smacznego.
Rolady podczas smażenia.
Rolady gotowe do podania.