Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak mięsko to mięsko...ha, ha.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2648
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20154
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 569
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 757
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7190
Składniki
Kroimy karczek na porcje (podobnie jak schab), pomiędzy kawałki mięsa wkładamy boczek lub słoninę, cebulę, czosnek, (składniki mogą być dowolne np: pieczarki, marchewka, ser itp), po nafaszerowaniu mięsa spinamy go długimi wykałaczkami lub nicią i posypujemy wszystko solą ziołami lub przyprawami, na górę można poukładać plastry boczku lub słoniny. Tak przygotowaną potrawę wkładamy do piekarnika na 50 minut w temp. 180 st. C.