Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak mięsko to mięsko...ha, ha.
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5856
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 452
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666394
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 170
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 768
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5856
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1015
Składniki
Kroimy karczek na porcje (podobnie jak schab), pomiędzy kawałki mięsa wkładamy boczek lub słoninę, cebulę, czosnek, (składniki mogą być dowolne np: pieczarki, marchewka, ser itp), po nafaszerowaniu mięsa spinamy go długimi wykałaczkami lub nicią i posypujemy wszystko solą ziołami lub przyprawami, na górę można poukładać plastry boczku lub słoniny. Tak przygotowaną potrawę wkładamy do piekarnika na 50 minut w temp. 180 st. C.