Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak mięsko to mięsko...ha, ha.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22707
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 167
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 497
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22707
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 167
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 352
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 497
Składniki
Kroimy karczek na porcje (podobnie jak schab), pomiędzy kawałki mięsa wkładamy boczek lub słoninę, cebulę, czosnek, (składniki mogą być dowolne np: pieczarki, marchewka, ser itp), po nafaszerowaniu mięsa spinamy go długimi wykałaczkami lub nicią i posypujemy wszystko solą ziołami lub przyprawami, na górę można poukładać plastry boczku lub słoniny. Tak przygotowaną potrawę wkładamy do piekarnika na 50 minut w temp. 180 st. C.