Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak mięsko to mięsko...ha, ha.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 100
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 100
Składniki
Kroimy karczek na porcje (podobnie jak schab), pomiędzy kawałki mięsa wkładamy boczek lub słoninę, cebulę, czosnek, (składniki mogą być dowolne np: pieczarki, marchewka, ser itp), po nafaszerowaniu mięsa spinamy go długimi wykałaczkami lub nicią i posypujemy wszystko solą ziołami lub przyprawami, na górę można poukładać plastry boczku lub słoniny. Tak przygotowaną potrawę wkładamy do piekarnika na 50 minut w temp. 180 st. C.