Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak mięsko to mięsko...ha, ha.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 612
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1273
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457969
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1523
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2306
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 612
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1273
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457969
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1523
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2306
Składniki
Kroimy karczek na porcje (podobnie jak schab), pomiędzy kawałki mięsa wkładamy boczek lub słoninę, cebulę, czosnek, (składniki mogą być dowolne np: pieczarki, marchewka, ser itp), po nafaszerowaniu mięsa spinamy go długimi wykałaczkami lub nicią i posypujemy wszystko solą ziołami lub przyprawami, na górę można poukładać plastry boczku lub słoniny. Tak przygotowaną potrawę wkładamy do piekarnika na 50 minut w temp. 180 st. C.