Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiad w sam raz, smakuje wybornie.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1094
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 1083
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1094
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 1083
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić i pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać. Wszystko wrzucić na patelnię, przyprawić maggi i pieprzem do smaku. Smażyć do odparowania wody. Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wyrobić masę. Nadziewać przygotowanym farsze i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.