Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiad w sam raz, smakuje wybornie.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12155
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4564
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12155
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1363
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12841
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4564
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić i pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać. Wszystko wrzucić na patelnię, przyprawić maggi i pieprzem do smaku. Smażyć do odparowania wody. Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wyrobić masę. Nadziewać przygotowanym farsze i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.