Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiad w sam raz, smakuje wybornie.
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 314
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 718
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 264
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 948
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 314
Przepis dnia
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 718
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 264
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 948
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić i pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać. Wszystko wrzucić na patelnię, przyprawić maggi i pieprzem do smaku. Smażyć do odparowania wody. Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wyrobić masę. Nadziewać przygotowanym farsze i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.