Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na niedzielny obiad w sam raz, smakuje wybornie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1153
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4806
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1449
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1153
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4806
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1449
Składniki
Wykonanie farszu: Pieczarki, paprykę oczyścić i pokroić w plasterki, cebulę obrać i drobno posiekać. Wszystko wrzucić na patelnię, przyprawić maggi i pieprzem do smaku. Smażyć do odparowania wody. Bułkę namoczyć w wodzie i dobrze odcisnąć, dodać do mięsa, wbić jajko, dodać zmiażdżony czosnek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem i dobrze wyrobić masę. Nadziewać przygotowanym farsze i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor. SMACZNEGO.