Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsa,kapusty kiszonej oraz suszonych grzybków,wyszły najlepsze jakie kiedykolwiek jadłam.Bardzo polecam ,są bardzo chrupiące a zarazem miękkie:)
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 882
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 86
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 882
Połączenie polskich faworków (chrustu) i hiszpańskich churrosów – cienkie, sm...
Odsłon: 86
Składniki
Troszkę pracy jest z tymi przepysznymi krokietami,ale bardzo polecam i proszę nie zniechęcać się:) Kapustę,grzyby i mięso ugotować w osobnych naczyniach. Gdy będą miękkie zmielić wraz z cebulą wcześniej podsmażoną. W rondlu rozpuścić tłuszcz( u mnie masło) i podsmażać zmielone mięso,grzybki i kapustę,doprawić do smaku wg.własnego gustu,solą,pieprzem,maggim i wegetą. Usmażyć naleśniki,zimnie przełożyć farszem ,zawinąć ,obtoczyć w cieście naleśnikowym oraz tartej bułce. Smażyć z obu stron na rumiano. Smacznego życzę!