Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idalny pomysł na świątewczny stół lub niedzielny obiad.Zapraszam na film
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 783
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 126
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2812
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbić ,opruszyć solą i pieprzem polożyc na kazdy plaster wołowiny szynke boczek i wiórki sera parmezano .(zobacz fimik).Następnie zwinąć w roladki spiąć wykałaczką lub związać sznurkiem.UWAGA przed podaniem należy wyciągnąć wykalaczki z miesa.Na patelnie wlać olej obsmażyć nasze zrazy. Do obsmażonych zrazów dodać wino i tak potrzymać kilka minut następnie wlać gorącą wodę ,dodać przecier pomidorowy i pokrojone warzywa. Dusić na średnim ogniu do miekkości. Ja dusiłam 1.5 godziny. Zapraszam do obejrzenia filmu. Zapraszam na inne przepisy do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na youtuba na moj kanal Mangiare u Ewki