Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idalny pomysł na świątewczny stół lub niedzielny obiad.Zapraszam na film
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Przepis na smażonego łososia z dodatkiem kremowego szpinaku. To proste, ale p...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Miękkie bułki drożdżowe wypełnione po brzegi kapustą kiszoną, kaszą jaglaną i...
Odsłon: 5154
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 489
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8915
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbić ,opruszyć solą i pieprzem polożyc na kazdy plaster wołowiny szynke boczek i wiórki sera parmezano .(zobacz fimik).Następnie zwinąć w roladki spiąć wykałaczką lub związać sznurkiem.UWAGA przed podaniem należy wyciągnąć wykalaczki z miesa.Na patelnie wlać olej obsmażyć nasze zrazy. Do obsmażonych zrazów dodać wino i tak potrzymać kilka minut następnie wlać gorącą wodę ,dodać przecier pomidorowy i pokrojone warzywa. Dusić na średnim ogniu do miekkości. Ja dusiłam 1.5 godziny. Zapraszam do obejrzenia filmu. Zapraszam na inne przepisy do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na youtuba na moj kanal Mangiare u Ewki