Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki to rozkosz dla podniebienia, lekkie, delikatne i elastyczne. Dzięki dodatkowi wody gazowanej naleśniki będą bardziej delikatne, do deserowych można dodać cukier waniliowy. Naleśniki smakują wyśmienicie z ulubionymi dodatkami od słodkich do wytrawnych.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 619
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 619
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1381
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25700
Składniki
Mąkę wsyp do miski, dodaj jajka, mleko, wodę i szczyptę soli, zmiksuj na gładko. Odstaw na 20 minut.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni na złoty kolor z obu stron. Patelnie posmaruj cienko olejem za pomocą pędzelka . Podaj z ulubionymi dodatkami .