Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niektórzy twierdzą, że sekretem idealnych naleśnków jest wymieszanie składków w metalowej misce trzepaczką.
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 54
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20221
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 27
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 54
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20221
W czasach przed maszynkami do mielenia, wszystkie kotlety były ręcznie siekan...
Odsłon: 27
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 31
Składniki
Jajka wymieszać z mąką i solą, aż zrobi się wielka klucha. Doajemy odrobinę mleka i mieszamy. i Znów dodajemy mleka, aż konsystencja będzie lejąca. Grunt to cierpliwość w delikatnym i stopniowym dolewaniu mleka.