Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe i smaczne danie na przekąskę lub obiad.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27757
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 204
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 131
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27757
Pyszne, wyjątkowo kruche i delikatne rogaliki z powidłami śliwkowymi. Są idea...
Odsłon: 112
Składniki
Wykonanie farszu: Warzywa usmażyć na maśle. Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i usmażyć na masełku. Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie pokroić w małą kosteczkę, przyprawić do smaku Vegetą, przyprawą do kurczaka, pieprzem i usmażyć, na samym końcu połączyć wszystkie składniki, w razie potrzeby doprawić. Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć i usmażyć grubsze naleśniki.
Przygotowany farsz nakładać na naleśniki od brzegu i zwijać w roladki. Gotowe naleśniki posypać startym serem i zapiec w piekarniku.
Podawać polane ketchupem lub sosem czosnkowym. SMACZNEGO.