Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe i smaczne danie na przekąskę lub obiad.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2281
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4372
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1294
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 272
Składniki
Wykonanie farszu: Warzywa usmażyć na maśle. Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i usmażyć na masełku. Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie pokroić w małą kosteczkę, przyprawić do smaku Vegetą, przyprawą do kurczaka, pieprzem i usmażyć, na samym końcu połączyć wszystkie składniki, w razie potrzeby doprawić. Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć i usmażyć grubsze naleśniki.
Przygotowany farsz nakładać na naleśniki od brzegu i zwijać w roladki. Gotowe naleśniki posypać startym serem i zapiec w piekarniku.
Podawać polane ketchupem lub sosem czosnkowym. SMACZNEGO.