Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe i smaczne danie na przekąskę lub obiad.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414628
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3818
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414628
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2359
Składniki
Wykonanie farszu: Warzywa usmażyć na maśle. Pieczarki oczyścić, zetrzeć na tarce o grubych oczkach i usmażyć na masełku. Filety dokładnie opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym. Następnie pokroić w małą kosteczkę, przyprawić do smaku Vegetą, przyprawą do kurczaka, pieprzem i usmażyć, na samym końcu połączyć wszystkie składniki, w razie potrzeby doprawić. Wykonanie naleśników: Wszystkie składniki na naleśniki razem połączyć i usmażyć grubsze naleśniki.
Przygotowany farsz nakładać na naleśniki od brzegu i zwijać w roladki. Gotowe naleśniki posypać startym serem i zapiec w piekarniku.
Podawać polane ketchupem lub sosem czosnkowym. SMACZNEGO.