Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Na każdy naleśnik położyć farsz i zwinąć jak krokiet lub złożyć na pół. Danie podgrzać na patelni lub w piekarniku. Naleśniki można polać przypieczonym boczkiem lub kiełbasą. SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Mamuska666 29 września 2011Zgłoś do usunięcia
Robię takie kiedy mam lenia do lepienia pierogów.Różnią się smakiem ale po podrómienieniu na patelni są pyszne.46 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 23 września 2011Zgłoś do usunięcia
Bardzo lubię takie naleśniki z "ruskim" nadzieniem, zwłaszcza z kiełbaską na wierzchu :). Ale nie zgodzę się że to szybki obiad - szybki jest tylko wtedy gdy masz gotowy farsz (a robienie farszu jest czasochłonne).48 Kto głosował? | Odpowiedz

amidalla 22 września 2011Zgłoś do usunięcia
Fajny pomysł:)48 Kto głosował? | Odpowiedz