Do góry

Dania główne Przepis na:

Naleśniki ruskie

Naleśniki ruskie

Autor:

Przepisów i artykułów: 21 Ocena: 606

Dodano:

Odsłon: 31032

dobry pomysł na szybki obiad

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Na każdy naleśnik położyć farsz i zwinąć jak krokiet lub złożyć na pół. Danie podgrzać na patelni lub w piekarniku. Naleśniki można polać przypieczonym boczkiem lub kiełbasą. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Mamuska666 29 września 2011 Robię takie kiedy mam lenia do lepienia pierogów.Różnią się smakiem ale po podrómienieniu na patelni są pyszne.

43 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Annuar 23 września 2011 Bardzo lubię takie naleśniki z "ruskim" nadzieniem, zwłaszcza z kiełbaską na wierzchu :). Ale nie zgodzę się że to szybki obiad - szybki jest tylko wtedy gdy masz gotowy farsz (a robienie farszu jest czasochłonne).

44 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń