Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na bazie mąki gryczanej są wyśmienite. Polane pysznym sosem skradły już niejedno wybredne podniebienie.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 750
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 267
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 211
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 750
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1797
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 231
Polecam.
Odsłon: 267
Składniki
Grzyby namocz dzień wcześniej. Gotuj do miękkości. Składniki ciasta połącz dokładnie ze sobą, odstaw na 30 minut. Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą, pieprzem, słodką papryką. Usmaż na złoto. Marchew, seler obierz i zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa razem z ugotowanymi grzybami. Podlej wodą, duś do miękkości. Usmaż naleśniki. Wyłóż na talerze. Polej sosem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki i serem.