Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na bazie mąki gryczanej są wyśmienite. Polane pysznym sosem skradły już niejedno wybredne podniebienie.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 196
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 196
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Grzyby namocz dzień wcześniej. Gotuj do miękkości. Składniki ciasta połącz dokładnie ze sobą, odstaw na 30 minut. Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą, pieprzem, słodką papryką. Usmaż na złoto. Marchew, seler obierz i zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa razem z ugotowanymi grzybami. Podlej wodą, duś do miękkości. Usmaż naleśniki. Wyłóż na talerze. Polej sosem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki i serem.