Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na bazie mąki gryczanej są wyśmienite. Polane pysznym sosem skradły już niejedno wybredne podniebienie.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29325
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2936
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 159
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18701
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 730
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29325
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2936
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 159
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18701
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 730
Składniki
Grzyby namocz dzień wcześniej. Gotuj do miękkości. Składniki ciasta połącz dokładnie ze sobą, odstaw na 30 minut. Mięso pokrój w kostkę, oprósz solą, pieprzem, słodką papryką. Usmaż na złoto. Marchew, seler obierz i zetrzyj na tarce. Dodaj do mięsa razem z ugotowanymi grzybami. Podlej wodą, duś do miękkości. Usmaż naleśniki. Wyłóż na talerze. Polej sosem. Przed podaniem posyp posiekaną natką pietruszki i serem.