Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym, to dobry sposób na wykorzystanie naleśników, które zostały np.z dnia poprzedniego:)
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 658
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2573
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1246
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2322
Włoski klasyk, który jak mawiają został wymyślony przez prostytutki, żeby wab...
Odsłon: 658
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 2573
Przepis dnia
Makaron z cukinią, suszonymi pomidorami i chrupiącym boczkiem - pomysł na szy...
Odsłon: 1246
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2322
Składniki
Naleśniki można usmażyć świeże. Ale jeśli mamy już usmażone z dnia poprzedniego, to też się doskonale nadają.
Masełko roztapiamy na patelni, naleśniki składamy na pół i kroimy w podłużne paski. Gdy będą już podsmażone "na chrupiąco", wtedy wykładamy je porcjami na talerze, posypujemy cukrem, polewamy śmietanką i posypujemy borówkami.
Niebo w gębie:) Borówki można zastąpić jagodami lub malinami, też pycha:)