Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pycha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A poza tym, to dobry sposób na wykorzystanie naleśników, które zostały np.z dnia poprzedniego:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4130
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11306
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5473
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13504
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4130
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11306
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6490
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5473
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13504
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5277
Składniki
Naleśniki można usmażyć świeże. Ale jeśli mamy już usmażone z dnia poprzedniego, to też się doskonale nadają.
Masełko roztapiamy na patelni, naleśniki składamy na pół i kroimy w podłużne paski. Gdy będą już podsmażone "na chrupiąco", wtedy wykładamy je porcjami na talerze, posypujemy cukrem, polewamy śmietanką i posypujemy borówkami.
Niebo w gębie:) Borówki można zastąpić jagodami lub malinami, też pycha:)