Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam naleśniki z dowolnym farszem bo w zasadzie na farsz można wykorzystać to co się ma używając fantazji.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4561
Składniki
1. Składniki na ciasto naleśnikowe mieszamy razem tak aby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki.
3. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros.
5. Cebulę obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
6. Warzywa ( fasolkę oraz brokuł) gotujemy w osolonej wodzie.
7. Paprykę kroimy w drobne paseczki i przekładamy do miski.
8. Do papryki dodajemy po ugotowaniu warzywa.
9. Do warzyw również dodajemy wystudzone mięso.
10. Na sam koniec do farszu dodajemy serek i dokładnie mieszamy.
11. Na każdy naleśnik nakładamy farsz.
12. Składamy w kwadrat i układamy w naczyniu.
13. Robimy sos: wszystkie składniki łączymy ze sobą.
14. Gotowym sosem smarujemy wierzch naleśników.
15. Naleśniki gotowe. 16. Smacznego.