Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam naleśniki z dowolnym farszem bo w zasadzie na farsz można wykorzystać to co się ma używając fantazji.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6545
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2076
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6545
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2076
 
         
         
                Składniki
1. Składniki na ciasto naleśnikowe mieszamy razem tak aby nie powstały grudki.
2. Następnie smażymy naleśniki.
3. Mięso kroimy w kostkę i obsmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Doprawiamy solą oraz przyprawą Gyros.
5. Cebulę obieramy, drobno kroimy dodajemy do mięsa.
6. Warzywa ( fasolkę oraz brokuł) gotujemy w osolonej wodzie.
7. Paprykę kroimy w drobne paseczki i przekładamy do miski.
8. Do papryki dodajemy po ugotowaniu warzywa.
9. Do warzyw również dodajemy wystudzone mięso.
10. Na sam koniec do farszu dodajemy serek i dokładnie mieszamy.
11. Na każdy naleśnik nakładamy farsz.
12. Składamy w kwadrat i układamy w naczyniu.
13. Robimy sos: wszystkie składniki łączymy ze sobą.
14. Gotowym sosem smarujemy wierzch naleśników.
15. Naleśniki gotowe. 16. Smacznego.