Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne nalesniki z nietypowym farszem pieczarkowo-jajeczno-cebulowym.Na obiad lub kolację.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4870
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10818
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6209
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5378
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13130
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4870
Składniki
Jajka ubić mikserem,dodać resztę składników i usmażyć naleśniki na minimalnie natłuszczonej patelni.
Jajka ugotować na twardo 10 minut. Zalać zimną wodą i obrać.
Pieczarki obrać i pokroić na plasterki. Smażyć na dwóch łyżkach masła i łyżce oleju około 10minut,na dużej patelni.Pod koniec smażenia wsypać kaszę mannę, smażyć jeszcze kilka minut.
Cebulę pokroić w drobną kostkę. Zeszklić na łyżce masła.
Jajka i pieczarki zmielić w maszynce do mięsa. Dodać usmażoną cebulę, przyprawić solą i pieprzem.
Zwijać naleśniki w kopertę lub w rulon.