Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Elastyczne naleśniki z kaszy manny, bez grama mąki pszennej. Przepis jest banalnie prosty. Wystarczy namoczyć kaszę mannę w mleku, a następnie połączyć ją z pozostałymi składnikami. Po usmażeniu naleśniki sprawdzą się jako baza do słodkich dań i deserów.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2546
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 527
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2546
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20004
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 527
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 609
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7041
Składniki
Kaszę mannę przesyp do miski i zalej zimnym mlekiem. Odstaw na około 40 minut do napęcznienia.
Do napęczniałej kaszy wbij dwa jajka i wlej 3 łyżki oleju. Składniki dokładnie wymieszaj.
Naleśniki z kaszy manny smaż na rozgrzanej patelni na złoty kolor z dwóch stron.