Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapewne nie raz jedliście naleśniki z serem czy z dżemem. Można osobno, ale można też razem. Nadzienie dwuwarstwowe: dżem truskawkowy, ser biały ucierany ze śmietaną. Spróbujcie, bardzo fajne połączenie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 727
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4055
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4053
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 727
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2066
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4055
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4053
Składniki
Produkty na ciasto wymieszać ze sobą, użyć do tego trzepaczki rózgowej. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany. Na patelni rozgrzać łyżkę oleju, nalać porcję ciasta, smażyć z obu stron na rumiano. Przed nalaniem każdej kolejnej porcji ciasta, wlać na patelnię odrobinę oleju. W garnuszku wymieszać ser biały z cukrem pudrem i śmietaną. Na każdego naleśnika nałożyć łyżkę dżemu truskawkowego, rozsmarować, następnie nałożyć łyżkę nadzienia. Naleśniki składać w chusteczkę, obsmażać na maśle. Podawać posypane cukrem pudrem lub polane śmietaną z kleksem truskawkowego dżemu. Smacznego.