Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający rosół. W sam raz na zimowe obiady:)))
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 192
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2466
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 192
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2466
Składniki
Mięso dokładnie płukamy i wstawiamy do gotowania
Dokładnie zbieramy "szumowiny" z mięsa, które zbieraja sie na wodzie
do czystego wywaru dodajemy włoszczyzne oraz wszystkie przyprawy
w tym czasie krążek cebuli opiekamy na ogniu i dodajemy także do rosołu
pozostawiamy rosół na małym ogniu by powoli się gotwał (nie powiniem mocno wrzeć)
Jak miesko bedzie juz miękkie podajemy rosół z makaronem. (Najlepiej domower roboty)
N drugi dzien mozna z niego zrobić pyszną pomidorówkę:))))
SMACZNEGO!!!!!