Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający rosół. W sam raz na zimowe obiady:)))
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 150
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 95
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 188
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 140
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 77
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 150
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 95
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 188
Składniki
Mięso dokładnie płukamy i wstawiamy do gotowania
Dokładnie zbieramy "szumowiny" z mięsa, które zbieraja sie na wodzie
do czystego wywaru dodajemy włoszczyzne oraz wszystkie przyprawy
w tym czasie krążek cebuli opiekamy na ogniu i dodajemy także do rosołu
pozostawiamy rosół na małym ogniu by powoli się gotwał (nie powiniem mocno wrzeć)
Jak miesko bedzie juz miękkie podajemy rosół z makaronem. (Najlepiej domower roboty)
N drugi dzien mozna z niego zrobić pyszną pomidorówkę:))))
SMACZNEGO!!!!!