Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający rosół. W sam raz na zimowe obiady:)))
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Mięso dokładnie płukamy i wstawiamy do gotowania
Dokładnie zbieramy "szumowiny" z mięsa, które zbieraja sie na wodzie
do czystego wywaru dodajemy włoszczyzne oraz wszystkie przyprawy
w tym czasie krążek cebuli opiekamy na ogniu i dodajemy także do rosołu
pozostawiamy rosół na małym ogniu by powoli się gotwał (nie powiniem mocno wrzeć)
Jak miesko bedzie juz miękkie podajemy rosół z makaronem. (Najlepiej domower roboty)
N drugi dzien mozna z niego zrobić pyszną pomidorówkę:))))
SMACZNEGO!!!!!