Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża porcja,danie na przyjecie:)Ja robiłam na Święta:)))))
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13441
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7550
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4966
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13441
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5842
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7550
Składniki
Dość duży garnek i rondel,to na początek:))))
kiełbasę pokroić w dość gruba kostkę,dusić w rondlu i przełożyć do garnka.pieczarki pokroić w kostkę dość dużą,doprawić na ostro i w tym samym rondlu dusić do odparowania sosu po czym przełożyć do garnka z kiełbasą.cebule pokroić w kostkę jak pozostałe składniki i udusić przyprawiając wegetą,również przełożyć.ogórek konserwowy również pokroić dość grubo,dodać do garnka>).Czerwoną fasolę,opłukać pod bierzącą wodą i przełożyć do reszty,wymieszać składników.przyprwić przecierem pomidorowym i przyprawami na ostro i dusić jeszcze wszystko razem tak około 10 minut,