Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste danie inspirowane kuchnią chińską
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3312
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 63
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3312
Składniki
Ugotować makaron wg przepisu na opakowaniu, odcedzić, przelać zimną wodą i odstawić na bok.
Na patelni lub w woku rozgrzać olej i smażyć stir – fry brokuła, około 5 minut, aż będzie chrupiący.
Do woka dodać dymkę, czosnek, imbir i chili. Smażyć 30 sekund. Następnie dodać sos rybny i miód, smażyć minutę mieszając energicznie.
Do woka dodajemy odcedzony makaron, smażymy kolejną minutę, zdejmujemy z ognia i natychmiast podajemy, całość można posypać sezamem.