Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-05-2010
Podobnie robione,jak kotlet mielony,ale jednak inaczej,smak zupelnie inny.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1038
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4090
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1038
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4090
Składniki
Ryby przemiel przez maszynke do miesa razem z cebula,dodaj make i pietruszke,przyprawy
Wymieszaj mleko razem ze smietana po woli dodawaj do masy rybnej mieszajac,konsystencja musi odklejac sie od rak,jezeli jest za rzadka dodaj maki ziemniaczanej,dosmacz
Formuj male placuszki,podsmarzaj na oleju z obu stron na zloty kolor.Najlepiej smakuja z brazowym sosem z podsmarzona cebulka i surowka z marchewki z rodzynkami .