Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-05-2010
Podobnie robione,jak kotlet mielony,ale jednak inaczej,smak zupelnie inny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11967
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12613
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3861
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11967
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1325
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12613
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3861
Składniki
Ryby przemiel przez maszynke do miesa razem z cebula,dodaj make i pietruszke,przyprawy
Wymieszaj mleko razem ze smietana po woli dodawaj do masy rybnej mieszajac,konsystencja musi odklejac sie od rak,jezeli jest za rzadka dodaj maki ziemniaczanej,dosmacz
Formuj male placuszki,podsmarzaj na oleju z obu stron na zloty kolor.Najlepiej smakuja z brazowym sosem z podsmarzona cebulka i surowka z marchewki z rodzynkami .