Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-05-2010
Podobnie robione,jak kotlet mielony,ale jednak inaczej,smak zupelnie inny.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 75
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 147
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 63
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 75
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 147
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 63
Składniki
Ryby przemiel przez maszynke do miesa razem z cebula,dodaj make i pietruszke,przyprawy
Wymieszaj mleko razem ze smietana po woli dodawaj do masy rybnej mieszajac,konsystencja musi odklejac sie od rak,jezeli jest za rzadka dodaj maki ziemniaczanej,dosmacz
Formuj male placuszki,podsmarzaj na oleju z obu stron na zloty kolor.Najlepiej smakuja z brazowym sosem z podsmarzona cebulka i surowka z marchewki z rodzynkami .