Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka oczyść, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki (jak na mini mielone) obtoczyć w mące następnie w jajku i bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Polecam dla rodziców których pociechy uwielbiają nuggetsy z dwóch żółtych łuków 🫶
Blender, miska, łyżka, patelnia lub garnek
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1858
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33614
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 169
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 290
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1858
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 33614
Przepis na zrazy po warszawsku znalazłyśmy w książce Pawła Płaczka zatytułow...
Odsłon: 169
Deser dla prawdziwych łakomczuchów! Smażone ciasto jak na pączki nadziane bit...
Odsłon: 290
Składniki
Oczyść filety, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki coś na kształt mielonych. Oprusz mąka, przełóż do jajka i do bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Smacznego