Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka oczyść, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki (jak na mini mielone) obtoczyć w mące następnie w jajku i bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Polecam dla rodziców których pociechy uwielbiają nuggetsy z dwóch żółtych łuków 🫶
Blender, miska, łyżka, patelnia lub garnek
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 359
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 382
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 818
Składniki
Oczyść filety, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki coś na kształt mielonych. Oprusz mąka, przełóż do jajka i do bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Smacznego