Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka oczyść, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki (jak na mini mielone) obtoczyć w mące następnie w jajku i bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Polecam dla rodziców których pociechy uwielbiają nuggetsy z dwóch żółtych łuków 🫶
Blender, miska, łyżka, patelnia lub garnek
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 674
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1182
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 758
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113252
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 674
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1182
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 758
Składniki
Oczyść filety, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki coś na kształt mielonych. Oprusz mąka, przełóż do jajka i do bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Smacznego