Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka oczyść, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki (jak na mini mielone) obtoczyć w mące następnie w jajku i bułce tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Polecam dla rodziców których pociechy uwielbiają nuggetsy z dwóch żółtych łuków 🫶
Blender, miska, łyżka, patelnia lub garnek
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326171
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12015
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16636
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5373
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326171
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12015
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16636
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5373
Składniki
Oczyść filety, zblenduj, dodaj przyprawy i wymieszaj. Formuj małe kotleciki coś na kształt mielonych. Oprusz mąka, przełóż do jajka i do bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do uzyskania złotego koloru. Smacznego