Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty i smaczny obiad w dwadzieścia minut.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12940
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5744
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7285
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4771
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12940
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5744
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7285
Składniki
Na patelni rozgrzej olej i dodaj pokrojoną cebulę, posyp solą i pieprzem i smaż na złoty kolor, kurczaka opłukaj i pokrój na kawałki posyp przyprawami dodaj do cebuli i smaż aż cebula i mięso zrobi się dobrze brązowa, nawet lekko przypali, następnie podlej szklanką wody.
Zagotuj, dodaj mąkę i energicznie wymieszaj, pokrojoną natkę pietruszki i śmietanę. Zagotuj, podaj z ugotowanym ryżem i ogórkiem kiszonym.