Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5583
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1067
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12139
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5152
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1501
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5583
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1067
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12139
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5152
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1501
Składniki
Kaszankę kroi się w poprzeczne plastry- nie rozpadnie się podczas smażenia. Przeważnie kaszanka jest na tyle tłusta, że nie trzeba używać dodatkowego tłuszczu. Smaży się ją do zrumienienia i podaje z ulubionymi dodatkami. U mnie z marynowanymi zielonymi pomidorami i z młoda kapusta w pomidorach na ciepło. No i oczywiście z musztardą i chrzanem. Smacznego :)