Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty patent na przepyszny obiad. Soczyste udka z kurczaka w marynacie z dodatkiem czosnku i imbiru zachwycają smakiem i delikatnością mięsa. Udka proponujemy podać na ryżu, dzięki temu powstanie pełnowartościowe danie. Jeśli Twoi bliscy lubią ostrzejsze smaki zamiast suszonej ostrej papryki, dodaj posiekane papryczki chili.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1002
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1475
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1002
Składniki
W miseczce wymieszaj miód wraz z sosem sojowym. Następnie dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek, starty na tarce imbir oraz przyprawy. Wszystko dokładnie wymieszaj, do połączenia się składników.
Gotową marynatą porządnie natrzyj mięso, przełóż do naczynia żaroodpornego, przykryj i włóż do lodówki na co najmniej 2 godziny.
Po upływie czasu wyjmij udka z lodówki. Przełóż do piekarnika nagrzanego do 190 stopni Celsjusza i piecz przez godzinę, do zarumienienia się udek.