Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne zielone danie. Szybkie w przygotowaniu. Idealne na bezmięsny dzień. Polecam.
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2210
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2140
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 492
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 914
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1047
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 2210
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2140
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 492
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 914
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 1047
Składniki
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić. Na patelnię wlać olej. Wrzucić pokrojoną cebulę i chwilę dusić. Dodać pieczarki oraz kulki szpinaku. Nadal dusić całość pod przykryciem kilka minut. Od czasu do czasu mieszać. Doprawić solą i pieprzem. Wlać śmietanę . Wymieszać. Poczekać chwilę aż sos zgęstnieje. Potem dodać odcedzony makaron. Wymieszać i danie gotowe.