Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne zielone danie. Szybkie w przygotowaniu. Idealne na bezmięsny dzień. Polecam.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 104
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1221
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 104
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1221
Składniki
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić. Na patelnię wlać olej. Wrzucić pokrojoną cebulę i chwilę dusić. Dodać pieczarki oraz kulki szpinaku. Nadal dusić całość pod przykryciem kilka minut. Od czasu do czasu mieszać. Doprawić solą i pieprzem. Wlać śmietanę . Wymieszać. Poczekać chwilę aż sos zgęstnieje. Potem dodać odcedzony makaron. Wymieszać i danie gotowe.