Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne zielone danie. Szybkie w przygotowaniu. Idealne na bezmięsny dzień. Polecam.
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 309
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 209
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 309
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 294
Składniki
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić. Na patelnię wlać olej. Wrzucić pokrojoną cebulę i chwilę dusić. Dodać pieczarki oraz kulki szpinaku. Nadal dusić całość pod przykryciem kilka minut. Od czasu do czasu mieszać. Doprawić solą i pieprzem. Wlać śmietanę . Wymieszać. Poczekać chwilę aż sos zgęstnieje. Potem dodać odcedzony makaron. Wymieszać i danie gotowe.