Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię ryby a szczególnie pieczone które są smaczne no i zdrowe
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Rybki układamy w naczyniu do pieczenia, margarynę należy rozpuścić posmarowac filet z obu stron. Przyprawic według uznania. Z pozostałej margaryny , chrzanu i bułki tartej zrobić pastę ( jeśli ktos lubi intensywny smak i zapach chrzanu można dodac nawet cały słoiczek, bułka tarta- w zależności od gęstości pasty- musi byc plastyczna). Rybki pokryć z wierzchu pastą, przykryć folią aluminiową
Piec 30 min w 180 st, później zdjąć folie i piec jeszcze 10 min.