Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię ryby a szczególnie pieczone które są smaczne no i zdrowe
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118236
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8438
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2178
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1555
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118236
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8438
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3119
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2178
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1555
Składniki
Rybki układamy w naczyniu do pieczenia, margarynę należy rozpuścić posmarowac filet z obu stron. Przyprawic według uznania. Z pozostałej margaryny , chrzanu i bułki tartej zrobić pastę ( jeśli ktos lubi intensywny smak i zapach chrzanu można dodac nawet cały słoiczek, bułka tarta- w zależności od gęstości pasty- musi byc plastyczna). Rybki pokryć z wierzchu pastą, przykryć folią aluminiową
Piec 30 min w 180 st, później zdjąć folie i piec jeszcze 10 min.