Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię ryby a szczególnie pieczone które są smaczne no i zdrowe
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 740
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424850
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 740
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424850
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10666
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336942
Składniki
Rybki układamy w naczyniu do pieczenia, margarynę należy rozpuścić posmarowac filet z obu stron. Przyprawic według uznania. Z pozostałej margaryny , chrzanu i bułki tartej zrobić pastę ( jeśli ktos lubi intensywny smak i zapach chrzanu można dodac nawet cały słoiczek, bułka tarta- w zależności od gęstości pasty- musi byc plastyczna). Rybki pokryć z wierzchu pastą, przykryć folią aluminiową
Piec 30 min w 180 st, później zdjąć folie i piec jeszcze 10 min.