Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię ryby a szczególnie pieczone które są smaczne no i zdrowe
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1017
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 931
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12778
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1017
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 931
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12778
Składniki
Rybki układamy w naczyniu do pieczenia, margarynę należy rozpuścić posmarowac filet z obu stron. Przyprawic według uznania. Z pozostałej margaryny , chrzanu i bułki tartej zrobić pastę ( jeśli ktos lubi intensywny smak i zapach chrzanu można dodac nawet cały słoiczek, bułka tarta- w zależności od gęstości pasty- musi byc plastyczna). Rybki pokryć z wierzchu pastą, przykryć folią aluminiową
Piec 30 min w 180 st, później zdjąć folie i piec jeszcze 10 min.