Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy, i to bardzo, poznawać nowe smaki, ale Polska kuchnia jest najlepsza na świecie. Tym razem prosto i niebiańsko smacznie. Ziemniaki okraszone cebulą i słoniną (wszak hiszpańską, bo jest nieziemsko smaczna) i do tego zimna maślanka <3 Czegóż więcej trzeba? :P
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24832
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 83
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1301
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24832
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 83
Składniki
Ziemniaki obieramy, gotujemy do miękkości, odcedzamy. Słoninę kroimy w kostkę, wytapiamy na suchej patelni. Później dodajemy posiekaną cebulę i ją szklimy. Dodajemy do ziemniaków, dokładnie mieszamy. Podajemy z zimną maślanką.