Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubimy, i to bardzo, poznawać nowe smaki, ale Polska kuchnia jest najlepsza na świecie. Tym razem prosto i niebiańsko smacznie. Ziemniaki okraszone cebulą i słoniną (wszak hiszpańską, bo jest nieziemsko smaczna) i do tego zimna maślanka <3 Czegóż więcej trzeba? :P
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16070
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14103
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1629
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16070
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6462
Składniki
Ziemniaki obieramy, gotujemy do miękkości, odcedzamy. Słoninę kroimy w kostkę, wytapiamy na suchej patelni. Później dodajemy posiekaną cebulę i ją szklimy. Dodajemy do ziemniaków, dokładnie mieszamy. Podajemy z zimną maślanką.