Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z boczniakami i ziołami. Świetnie na śniadanie, obiad do lunchboxu.
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 157
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2772
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 954
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 157
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2772
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 954
Składniki
Boczniaki pociąć w paski a cebulę w kostkę. Natkę posiekać z bazylią. Rozgrzać patelnię i na suchą bez oleju podsmażyć boczniaki pod koniec dodając cebulę oraz doprawiając solą i pieprzem. Dolać trochę oleju i wymieszać. Jaja wbić do miski, dodać sól i pieprz oraz zioła. Przelać zawartość do cebuli i boczniaków. Smażyć omlet z dwóch stron.