Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z boczniakami i ziołami. Świetnie na śniadanie, obiad do lunchboxu.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 774
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2804
Składniki
Boczniaki pociąć w paski a cebulę w kostkę. Natkę posiekać z bazylią. Rozgrzać patelnię i na suchą bez oleju podsmażyć boczniaki pod koniec dodając cebulę oraz doprawiając solą i pieprzem. Dolać trochę oleju i wymieszać. Jaja wbić do miski, dodać sól i pieprz oraz zioła. Przelać zawartość do cebuli i boczniaków. Smażyć omlet z dwóch stron.