Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z boczniakami i ziołami. Świetnie na śniadanie, obiad do lunchboxu.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1071
Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...
Odsłon: 6220
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 577
Składniki
Boczniaki pociąć w paski a cebulę w kostkę. Natkę posiekać z bazylią. Rozgrzać patelnię i na suchą bez oleju podsmażyć boczniaki pod koniec dodając cebulę oraz doprawiając solą i pieprzem. Dolać trochę oleju i wymieszać. Jaja wbić do miski, dodać sól i pieprz oraz zioła. Przelać zawartość do cebuli i boczniaków. Smażyć omlet z dwóch stron.