Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet z boczniakami i ziołami. Świetnie na śniadanie, obiad do lunchboxu.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21298
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 424
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 21298
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 142
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 317
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 424
Składniki
Boczniaki pociąć w paski a cebulę w kostkę. Natkę posiekać z bazylią. Rozgrzać patelnię i na suchą bez oleju podsmażyć boczniaki pod koniec dodając cebulę oraz doprawiając solą i pieprzem. Dolać trochę oleju i wymieszać. Jaja wbić do miski, dodać sól i pieprz oraz zioła. Przelać zawartość do cebuli i boczniaków. Smażyć omlet z dwóch stron.