Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ciekawe przepis dostałam od cioci z Mazur jest świetny .
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 78
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40715
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1102
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3445
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 78
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40715
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1102
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 268
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3445
Składniki
śledzie namoczyć w mleku ( ja wole w mleku gdyż śledź lepiej smakuje i jet bielszy)około 30 minut ,później odcedzić .
Cebulę pokroić i zeszklić na małej ilości tłuszczu pod przykryciem ostudzić.
śledzie pokroić obtoczyć w mące,jajku i bułce następnie obsmażyć odsączyć na ręczniku papierowym.
Składniki zalewy zagotować wystudzić zalewa musi być zimna .
W naczyniu układamy kolejno zeszklona cebulę śledzie na zmianę następnie zalewamy zalewą odstawimy na dzięń do lodówki i już na następny dzień mamy pyszne śledziki .