Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ciekawe przepis dostałam od cioci z Mazur jest świetny .
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3646
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1453
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 162
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 320
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 178
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 3646
Ciasto Bałagan – znane także jako zebra albo babka marmurkowa – jest równie p...
Odsłon: 1453
Troszkę inna odmiana klasycznego spaghetti. Zapraszam do spróbowania. :)
Odsłon: 162
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 320
Dodatek do bezmięsnego obiadu. Jeszcze tylko sałatka i gotowe.
Odsłon: 178
Składniki
śledzie namoczyć w mleku ( ja wole w mleku gdyż śledź lepiej smakuje i jet bielszy)około 30 minut ,później odcedzić .
Cebulę pokroić i zeszklić na małej ilości tłuszczu pod przykryciem ostudzić.
śledzie pokroić obtoczyć w mące,jajku i bułce następnie obsmażyć odsączyć na ręczniku papierowym.
Składniki zalewy zagotować wystudzić zalewa musi być zimna .
W naczyniu układamy kolejno zeszklona cebulę śledzie na zmianę następnie zalewamy zalewą odstawimy na dzięń do lodówki i już na następny dzień mamy pyszne śledziki .