Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tylko 5 składników potrzebujemy żeby powstała nam pyszna potrawa. Idealnie do tego pasują kopytka lub kluski śląskie, ale również można podać z ziemniakami.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5256
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 825
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5043
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1288
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju
2. Brukselkę gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu łączymy z mięsem i podlewamy szklanką wody.
3. Fix rozrabiamy z wodą i hartując wlewamy do mięsa. 4. Chwilę gotujemy
5. smacznego.