Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Składniki
Wędlinę pokroić w kostkę, ogórki obrać i pokroić w kostkę, cebulę w kostkę. W rondlu rozgrzać masło i na gorące wrzucić pokrojoną cebulę, ogórki i poddusić. Gdy cebula się zeszkli wlać bulion przecier pomidorowy wg uznania, dodać paprykę, kiełbasę lub pokrojoną konserwę i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę dusić dodać śmietanę i pietruszkę. Podawać z ziemniakami.