Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7199
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2655
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20160
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 765
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7199
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2655
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20160
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 765
Składniki
Wędlinę pokroić w kostkę, ogórki obrać i pokroić w kostkę, cebulę w kostkę. W rondlu rozgrzać masło i na gorące wrzucić pokrojoną cebulę, ogórki i poddusić. Gdy cebula się zeszkli wlać bulion przecier pomidorowy wg uznania, dodać paprykę, kiełbasę lub pokrojoną konserwę i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Chwilę dusić dodać śmietanę i pietruszkę. Podawać z ziemniakami.