Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso kurczaka zaostrzone czosnkiem i aromatem wina.Serdecznie polecam:)
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 121
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Pyszne danie, nie tylko na...
Odsłon: 89
Papryczki nadają wyrazisty smak a boczek sprawia że potrawa jest aromatyczn...
Odsłon: 3152
Składniki
Umyte pałki kurczaka zaprawić w winie,papryce,czosnku,w przyprawie do kurczaka,soli i rozmarynie. Odstawić na dwie godz.w chłodne miejsce. Piekarnik nagrzać do 190st.góra-dól włożyć pałki i zapiekać. W trakcie pieczenia obracać i polewać sosem jaki powstaje podczas pieczenia. Piec do miękkości mięsa.
Smacznego życzę!