Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso kurczaka zaostrzone czosnkiem i aromatem wina.Serdecznie polecam:)
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 816
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 816
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 73
Składniki
Umyte pałki kurczaka zaprawić w winie,papryce,czosnku,w przyprawie do kurczaka,soli i rozmarynie. Odstawić na dwie godz.w chłodne miejsce. Piekarnik nagrzać do 190st.góra-dól włożyć pałki i zapiekać. W trakcie pieczenia obracać i polewać sosem jaki powstaje podczas pieczenia. Piec do miękkości mięsa.
Smacznego życzę!