Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso kurczaka zaostrzone czosnkiem i aromatem wina.Serdecznie polecam:)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 532
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16797
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 534
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 532
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16797
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 534
Składniki
Umyte pałki kurczaka zaprawić w winie,papryce,czosnku,w przyprawie do kurczaka,soli i rozmarynie. Odstawić na dwie godz.w chłodne miejsce. Piekarnik nagrzać do 190st.góra-dól włożyć pałki i zapiekać. W trakcie pieczenia obracać i polewać sosem jaki powstaje podczas pieczenia. Piec do miękkości mięsa.
Smacznego życzę!