Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso kurczaka zaostrzone czosnkiem i aromatem wina.Serdecznie polecam:)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6357
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Składniki
Umyte pałki kurczaka zaprawić w winie,papryce,czosnku,w przyprawie do kurczaka,soli i rozmarynie. Odstawić na dwie godz.w chłodne miejsce. Piekarnik nagrzać do 190st.góra-dól włożyć pałki i zapiekać. W trakcie pieczenia obracać i polewać sosem jaki powstaje podczas pieczenia. Piec do miękkości mięsa.
Smacznego życzę!