Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na marynatę pochodzi z angielskiej książki kulinarnej, zmieniłam tylko technologie i zamiast grila wstawiłam udka do piekarnika
Łyżka, łyżeczka, naczynie żaroodporne, naczynie z miarką
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 960
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 400
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 158
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2695
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 960
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 400
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 158
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2695
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w naczyniu oprócz wody. Wkładamy pałki i marynujemy przez kilka godzin.
Wykładamy na blachę lub naczynie żaroodporne, wlewamy wodę i obkładamy po wierzchu marynatą. Pieczemy przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Podajemy z ryżem lub ziemniakami.