Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na marynatę pochodzi z angielskiej książki kulinarnej, zmieniłam tylko technologie i zamiast grila wstawiłam udka do piekarnika
Łyżka, łyżeczka, naczynie żaroodporne, naczynie z miarką
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 780
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 330
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 186
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 780
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 330
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 254
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 186
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w naczyniu oprócz wody. Wkładamy pałki i marynujemy przez kilka godzin.
Wykładamy na blachę lub naczynie żaroodporne, wlewamy wodę i obkładamy po wierzchu marynatą. Pieczemy przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Podajemy z ryżem lub ziemniakami.