Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na marynatę pochodzi z angielskiej książki kulinarnej, zmieniłam tylko technologie i zamiast grila wstawiłam udka do piekarnika
Łyżka, łyżeczka, naczynie żaroodporne, naczynie z miarką
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9376
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1996
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4018
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 541
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 273
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 395
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9376
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1996
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4018
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 541
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 273
Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
Odsłon: 395
Składniki
Wszystkie składniki marynaty mieszamy w naczyniu oprócz wody. Wkładamy pałki i marynujemy przez kilka godzin.
Wykładamy na blachę lub naczynie żaroodporne, wlewamy wodę i obkładamy po wierzchu marynatą. Pieczemy przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Podajemy z ryżem lub ziemniakami.