Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie ryby z pomarańczą
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2762
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421860
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2174
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2762
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421860
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2174
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło stop. Otrzyj skórkę z pomarańczy, wyciśnij sok.
W naczyniu żaroodpornym (natłuszczonym) ułóż rybne filety. Polej stopionym masłem wymieszanym z sokiem z pomarańczy.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i duś około 30 minut w temperaturze 200°C. Gotową rybę przybierz plasterkami pomarańczy i paseczkami skórki pomarańczowej. Podawaj z ryżem.