Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie ryby z pomarańczą
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 230
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18990
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 604
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 94
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 230
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 18990
Kapusta pekińska z jabłkiem, marchewką i cebulą polana prostym sosem winegret...
Odsłon: 604
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 94
Składniki
Filety z pangi rozmroź w temperaturze pokojowej, posól, oprósz czerwonym pieprzem. Masło stop. Otrzyj skórkę z pomarańczy, wyciśnij sok.
W naczyniu żaroodpornym (natłuszczonym) ułóż rybne filety. Polej stopionym masłem wymieszanym z sokiem z pomarańczy.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i duś około 30 minut w temperaturze 200°C. Gotową rybę przybierz plasterkami pomarańczy i paseczkami skórki pomarańczowej. Podawaj z ryżem.