Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowe, smaczne, łatwe,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1790
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1552
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1922
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1790
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1552
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1527
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1922
Składniki
Przygotować farsz: szpinak dusić kilka minut na 2 łyżkach oleju, dodać obrany i zmiażdżony czosnek.
Cebulę posiekać, zeszklić na łyżce oleju, dodać pokrojone w plastry pieczarki i dusić klika minut.
Mięso i ser, pokroić w drobną kostkę. Połączyć pieczarki, mięso, szpinak, ser doprawić solą, pieprzem i oregano.
Z papryk ściąć czapeczki, usunąć gniazda nasienne, umyć, osuszyć, posypać solą, pieprzem i napełnić farszem.
Naczynie żaroodporne wysmarować olejem, ułożyć papryki, skropić olejem, wstawić do nagrzanego piekarnika, piec 40-50 minut w temperaturze 180*C. Podawać z pieczonymi lub gotowanymi ziemniakami.