Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto łatwy i szybki przepis na pieczoną Paprykę faszerowaną tuńczykiem i serem feta. To idealne danie na zimowe wieczory bez dodatków węglowodanowych. Idealny przepis dla zwolenników diety ketogenicznej. Dla jednych to przekąska, dla innych pełnowartościowe danie. Trzeba przyznać że również jako dodatek do dania głównego się sprawdzi. Sprawdzi się jako danie KETO, wegetariańskie i jako dodatek warzywny do dania głównego, idealne na zimowe wieczory.
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 46
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 571
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5541
Składniki
Całość przedstawiam na filmie poniżej:) zapraszam również do subskrybowania mojego kanału Gotuj z Klasą. wszystkie składniki pokrojone w kostkę (oprócz sera) mieszamy w misce i faszerujemy przekrojoną na pół paprykę (pozbawioną gniazd nasiennych) posypujemy serem do pizzy i pieczemy w piekarniku 15 min w temp. 180 stopni. Smacznego:)