Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto łatwy i szybki przepis na pieczoną Paprykę faszerowaną tuńczykiem i serem feta. To idealne danie na zimowe wieczory bez dodatków węglowodanowych. Idealny przepis dla zwolenników diety ketogenicznej. Dla jednych to przekąska, dla innych pełnowartościowe danie. Trzeba przyznać że również jako dodatek do dania głównego się sprawdzi. Sprawdzi się jako danie KETO, wegetariańskie i jako dodatek warzywny do dania głównego, idealne na zimowe wieczory.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 84
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 34
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 303
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1415
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 84
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 34
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 303
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1415
Składniki
Całość przedstawiam na filmie poniżej:) zapraszam również do subskrybowania mojego kanału Gotuj z Klasą. wszystkie składniki pokrojone w kostkę (oprócz sera) mieszamy w misce i faszerujemy przekrojoną na pół paprykę (pozbawioną gniazd nasiennych) posypujemy serem do pizzy i pieczemy w piekarniku 15 min w temp. 180 stopni. Smacznego:)