Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1386
Składniki
podsmazyc na 2 lyzkach oleju posiekana drobno cebulke, dodac pol szklanki wody i mieso, smazyc na wolnym ogniu dopoki nie wyparuje cala woda. pod koniec smazenia dodac sol, pieprz i slodka, mielona papryke. dodac do miesa ryz.
papryke umyc, usunac gniazda nasienne. papryki faszerowac masa miesna, ukladac ciasno w garnku. zalac woda, gotowac do miekkosci, na koncu gotowania dodac zasmazke; na oleju podsmazyc make, dodac przecier pomidorowy.
smacznego :)