Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy dodamy ją bezpośrednio do gulaszu , zupy gulaszowej czy innych potraw jej proszkowy smak niestety będzie wyczuwalny w naszym daniu . Jak to zmienić ?
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1538
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231941
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5047
Składniki
Potrzebujesz tylko : * Paprykę mieloną słodką * Olej roślinny lub masło klarowane * Patelnia . Na patelni rozgrzewam 3 łyżki wybranego tłuszczu . Gorący tłuszcz zdejmuję z ognia . Dodaję 3 łyżki mielonej słodkiej papryki , mieszam , wstawiam na malutki ogień i mieszając doprowadzam do wrzenia . Po około 3-4 minutach ściągam z ognia , dolewam zimnego bulionu lub zimnej wody , tyle aby zasmażkę rozrzedzić , ale nie aby była wodnista . Tak przygotowaną wlewam do gorącej zupy . Tak przygotowana zasmażka z mielonej papryki nada naszym daniom wyjątkowy smak . https://www.malgoskawkuchni.com