Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBO SIĘ ROBI I SZYBKO ZJADA.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2906
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2906
Składniki
MIĘSO POKROIĆ W KOSTKĘ DAĆ DO MISKI ,POSYPAĆ 1 ŁYŻKĄ PAPRYKI,PRZYPRAWĄ DO GYROSA POLAĆ 2 ŁYŻKAMI OLEJU DOBRZE WYMIESZAĆ W STAWIĆ NA OK. 1 GODZ. DO LODÓWKI.
OCZYŚCIĆ PIECZARKI, POKROIĆ W TALARKI ,CEBULĘ OBRAĆ POKROIĆ W KOSTKĘ.
NA PATELNIĘ WLAĆ 3 ŁYŻKI OLEJU, ZESZKLIĆ CEBULĘ DODAĆ PIECZARKI SMAŻYĆ DO ODPAROWANIA WODY ,WYŁOŻYĆ NA MISECZKĘ.
NA PATELNIĘ DAĆ TROSZKĘ OLEJU I WRZUCIĆ MIĘSO,SMAŻYĆ DO MIĘKKOŚCI.
DO MIĘSA DODAĆ JESZCZE 1 ŁYŻKĘ SŁODKIEJ PAPRYKI POSYPAĆ SOLĄ , PIEPRZEM I MAJERANKIEM,NASTĘPNIE USMAŻONE I PRZYPRAWIONE /PO SWOJEMU/ PIECZARKI DOBRZE WYMIESZAĆ I GOTOWE.