Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBO SIĘ ROBI I SZYBKO ZJADA.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 557
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1172
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9896
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4538
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 557
Składniki
MIĘSO POKROIĆ W KOSTKĘ DAĆ DO MISKI ,POSYPAĆ 1 ŁYŻKĄ PAPRYKI,PRZYPRAWĄ DO GYROSA POLAĆ 2 ŁYŻKAMI OLEJU DOBRZE WYMIESZAĆ W STAWIĆ NA OK. 1 GODZ. DO LODÓWKI.
OCZYŚCIĆ PIECZARKI, POKROIĆ W TALARKI ,CEBULĘ OBRAĆ POKROIĆ W KOSTKĘ.
NA PATELNIĘ WLAĆ 3 ŁYŻKI OLEJU, ZESZKLIĆ CEBULĘ DODAĆ PIECZARKI SMAŻYĆ DO ODPAROWANIA WODY ,WYŁOŻYĆ NA MISECZKĘ.
NA PATELNIĘ DAĆ TROSZKĘ OLEJU I WRZUCIĆ MIĘSO,SMAŻYĆ DO MIĘKKOŚCI.
DO MIĘSA DODAĆ JESZCZE 1 ŁYŻKĘ SŁODKIEJ PAPRYKI POSYPAĆ SOLĄ , PIEPRZEM I MAJERANKIEM,NASTĘPNIE USMAŻONE I PRZYPRAWIONE /PO SWOJEMU/ PIECZARKI DOBRZE WYMIESZAĆ I GOTOWE.