Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w sosie musztardowym z ziemniakami polanymi sosem musztardowym oraz z sałatką z papryczkami czereśniowymi.
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 134
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 72
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 750
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 365
Składniki
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, koper, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy, wkładamy parówki. Gotujemy z parówkami do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gorące parówki podajemy z ziemniakami, polane sosem, posypane natką pietruszki, oraz z sałatą warzywną i papryczkami. Smacznego!!!