Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w sosie musztardowym z ziemniakami polanymi sosem musztardowym oraz z sałatką z papryczkami czereśniowymi.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7867
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 294
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3098
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 592
Składniki
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, koper, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy, wkładamy parówki. Gotujemy z parówkami do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gorące parówki podajemy z ziemniakami, polane sosem, posypane natką pietruszki, oraz z sałatą warzywną i papryczkami. Smacznego!!!