Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w sosie musztardowym z ziemniakami polanymi sosem musztardowym oraz z sałatką z papryczkami czereśniowymi.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102048
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102048
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1984
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5846
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5844
Składniki
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, koper, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy, wkładamy parówki. Gotujemy z parówkami do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gorące parówki podajemy z ziemniakami, polane sosem, posypane natką pietruszki, oraz z sałatą warzywną i papryczkami. Smacznego!!!