Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w sosie musztardowym z ziemniakami polanymi sosem musztardowym oraz z sałatką z papryczkami czereśniowymi.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35994
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 292
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35994
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 163
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 292
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 347
Składniki
Zagotowujemy bulion, dodajemy musztardę, koper, mieszamy. Mąkę mieszamy ze śmietaną i odrobiną bulionu. Rozmieszaną mąkę wlewamy do sosu i mieszamy, wkładamy parówki. Gotujemy z parówkami do momentu zgęstnienia sosu.
W między czasie gotujemy ziemniaki.
Gorące parówki podajemy z ziemniakami, polane sosem, posypane natką pietruszki, oraz z sałatą warzywną i papryczkami. Smacznego!!!