Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13013
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 44
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13013
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Składniki
Śledzie rozdrobnic widelcem (razem z oliwą).
Rzodkiewkę i ogórka pokroic w drobną kostkę. Posiekac szczypiorek. Dodac do śledzi. Przyprawic.
Pastę wyłożyc na liście sałaty. Ozdobic kostkami fety i oliwkami. Podawac z pieczywem. Świetnie smakuje z chlebem cebulowym.