Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do kanapek na śniadanko i kolację.
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13015
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Pyszne, soczyste i delikatne mięso gotowane w mleku, nie tylko dla tych, któr...
Odsłon: 45
Przepis dnia
Pieczonki w papilotkach to turecki sposób na zamknięcie smaku w jednym, papie...
Odsłon: 13015
W te ciemne, chłodne popołudnia fajnie jest przypomnieć sobie smak lata. :) N...
Odsłon: 79
Składniki
makrele obieramy z ości,czyste mięso rozgniatamy widelcem. 3 jajka 3 rzodkiewki 2 ogórki kiszone lub małosolne szczypior nać pietruszki zielony czosnek(łodyżki) wszystko siekamy na drobniutko.pieprzymy do smaku dodajemy masło i keczup wszystko dokładnie mieszamy .SMACZNEGO.