Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pewnie znany i wielokrotnie modyfikowany, ale warto czasem odkopać stare pomysły, bo są smaczne:)
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5579
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1061
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12133
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5151
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1498
Składniki
Rybę starannie obieramy z ości i rozdrobnione kawałeczki wrzucamy do miski. Jajko kroimy w kostkę, tak samo ogórek, paprykę i cebulkę. Wszystko mieszamy, dodajemy majonez i odrobinę ketchupu (wg uznania), doprawiamy i koniec.
Ja podaję na kanapeczkach i posypuję zieloną pietruchą.