Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pewnie znany i wielokrotnie modyfikowany, ale warto czasem odkopać stare pomysły, bo są smaczne:)
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3808
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41981
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3808
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41981
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 452
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 395
Składniki
Rybę starannie obieramy z ości i rozdrobnione kawałeczki wrzucamy do miski. Jajko kroimy w kostkę, tak samo ogórek, paprykę i cebulkę. Wszystko mieszamy, dodajemy majonez i odrobinę ketchupu (wg uznania), doprawiamy i koniec.
Ja podaję na kanapeczkach i posypuję zieloną pietruchą.