Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna alternatywa dla zwyklego pasztetu :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1638
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1667
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1461
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1459
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1638
Składniki
Soczewice wyplukac, ugotowac do miekkosci z marchewka, pietruszka i selerem. Odsaczyc soczewice na sitku, zmiksowac warzywa blenderem.
Pieczarki pokroic w kostke, cebule tez, poddusic do miekkosci na wodzie, dodac do soczewicy, zmiksowac (ja nie zrobilam zupelnie gladkiej masy, bo nie lubie), dobrze przyprawic, dodac posiekana natke oraz zoltka, wymieszac.
Bialka ubic na piane, dodac do masy, delikatnie wymieszac. Piec w temp. 180 stopni ok 40-50 min.