Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna alternatywa dla zwyklego pasztetu :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8270
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1197
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 625
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8270
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1197
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10020
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 625
Składniki
Soczewice wyplukac, ugotowac do miekkosci z marchewka, pietruszka i selerem. Odsaczyc soczewice na sitku, zmiksowac warzywa blenderem.
Pieczarki pokroic w kostke, cebule tez, poddusic do miekkosci na wodzie, dodac do soczewicy, zmiksowac (ja nie zrobilam zupelnie gladkiej masy, bo nie lubie), dobrze przyprawic, dodac posiekana natke oraz zoltka, wymieszac.
Bialka ubic na piane, dodac do masy, delikatnie wymieszac. Piec w temp. 180 stopni ok 40-50 min.