Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu,jednocześnie bardzo smaczne danie.
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 84
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 81
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 84
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 81
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
Składniki
Fasolkę myjemy ,obcinamy końcówki i gotujemy w osolonym wrzątku al dente. W tym czasie gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. Po ugotowaniu fasolki ,osączamy ,studzimy i tniemy ja na mniejsze kawałki (3-4 cm). Pora kroimy w piórka ,na łyżeczce masła szklimy go i zalewamy bulionem ,zagotowujemy. Następnie wrzucamy pokrojoną fasolkę i gotujemy dalej. Śmietanę mieszamy z mąką ,rozprowadzamy z bulionem i wlewamy do całości. Zagotowujemy i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. W garnku mieszamy makaron z sosem ,podajemy od razu.