Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybki obiad proponuję pełnoziarnisty makaron penne ze szpinakiem i prażonym słonecznikiem z dodatkiem parmezanu, zdrowy i pyszny posiłek :-)
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 101
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31256
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 101
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31256
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 406
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Słonecznik łuskany uprażyć na suchej patelni. Szpinak usmażyć na patelni, dodać pozostałe składniki, wymieszać i chwilę dusić. Gotowym sosem szpinakowym polać makaron, górę posypać prażonym słonecznikiem i niewielką ilością tartego parmezanu. SMACZNEGO!!!