Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybki obiad proponuję pełnoziarnisty makaron penne ze szpinakiem i prażonym słonecznikiem z dodatkiem parmezanu, zdrowy i pyszny posiłek :-)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2071
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5516
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5534
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2071
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5516
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5534
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Słonecznik łuskany uprażyć na suchej patelni. Szpinak usmażyć na patelni, dodać pozostałe składniki, wymieszać i chwilę dusić. Gotowym sosem szpinakowym polać makaron, górę posypać prażonym słonecznikiem i niewielką ilością tartego parmezanu. SMACZNEGO!!!