Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, zdrowo i smacznie.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6179
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1907
 
         
         
                Składniki
Na rozpuszczone masło wrzucić umyty i pokrojony szpinak, dusić chwilę, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ilość w zależności od upodobań). Połączyć z pokrojonym w kostkę serem feta.
Dodać pokrojone oliwki i łososia. Na koniec doprawić solą (ostrożnie, bo wiadomo feta jest już dość słona) i pieprzem. Podawać z makaronem pełnoziarnistym. U mnie akurat penne, ale z każdym innym smakuje wspaniale.