Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, zdrowo i smacznie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1298
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1298
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Składniki
Na rozpuszczone masło wrzucić umyty i pokrojony szpinak, dusić chwilę, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ilość w zależności od upodobań). Połączyć z pokrojonym w kostkę serem feta.
Dodać pokrojone oliwki i łososia. Na koniec doprawić solą (ostrożnie, bo wiadomo feta jest już dość słona) i pieprzem. Podawać z makaronem pełnoziarnistym. U mnie akurat penne, ale z każdym innym smakuje wspaniale.