Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
W sezonie grillowym uwielbiamy podpiec troszkę mięska:). Jako, ze jesteśmy polsko-ormiańskim małżeństwem postanowiliśmy pokazać Wam jak w Armenii przygotowywany jest HOROWAC czyli ormiańskie szaszłyki. Życzymy smacznego. Pozdrawiamy Lilith i Paweł
Grill oraz szampury, jednakże na standardowym ruszcie również świetnie wygrilujecie tak zamarynowane mięso.
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 684
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1035
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 216
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 684
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1035
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 216
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2753
Składniki
Mięso kroimy w plastry lub sporą kostkę. Dodajemy sól, pieprz oraz mielone papryki. Dodajemy pokrojoną cebulę mieszamy dodając odrobinę gazowanej wody i zostawiamy na min 12 godzin w lodówce. Następnego dnia cieszymy się wspaniałym smakiem grilowanego mięsa. Pozdrawiamy Lilith i Paweł