Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
W sezonie grillowym uwielbiamy podpiec troszkę mięska:). Jako, ze jesteśmy polsko-ormiańskim małżeństwem postanowiliśmy pokazać Wam jak w Armenii przygotowywany jest HOROWAC czyli ormiańskie szaszłyki. Życzymy smacznego. Pozdrawiamy Lilith i Paweł
Grill oraz szampury, jednakże na standardowym ruszcie również świetnie wygrilujecie tak zamarynowane mięso.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29342
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9030
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 763
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 328
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 29342
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9030
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 763
Składniki
Mięso kroimy w plastry lub sporą kostkę. Dodajemy sól, pieprz oraz mielone papryki. Dodajemy pokrojoną cebulę mieszamy dodając odrobinę gazowanej wody i zostawiamy na min 12 godzin w lodówce. Następnego dnia cieszymy się wspaniałym smakiem grilowanego mięsa. Pozdrawiamy Lilith i Paweł