Do góry

Dania główne Przepis na:

Perski Gulasz

Perski Gulasz

Autor:

Przepisów i artykułów: 22 Ocena: 62

Dodano:

Odsłon: 93

Nie macie wrażenia, że wszystkie przepisy na „tradycyjny” gulasz zaczynają się tak samo… „kroimy mięso w kostkę…”.

Składniki

  • 400 dag mięsa wołowego
  • 1 duża cebula
  • 2 natki pietruszki
  • 100-200g szpinaku baby
  • 1 szczypiorek
  • 1 por
  • szczypta zmielonej kozieradki
  • 2 łyżeczki kurkumy
  • ćwiartka limonki
  • Sól , pieprz
  • asola : pół szklanki mixu czerwona i pinto
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Perski Gulasz

Przygotowanie

  1. Kroimy mięso w kostkę

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń